hero_1
hero_2
previous arrow
next arrow

De trotste leverancier van toonaangevende batterijsystemen

Eigen opgewekte energie gebruiken in plaats van het duur terug kopen Goede voorbereiding op de nieuwe salderingsregeling die ingaat in 2023 Financieel interessant om off grid te gaan (van het energienet afgaan) Revolutionair product dat bijdraagt aan de energietransitie. Snellere terugverdien tijd van bijvoorbeeld je zonnepanelen of windturbines. Veiligheid; altijd stroom ook bij stroom uitval. Back-up beveiliging door UPS functie (Uninterrupted Power Supply)

Als toonaangevende leverancier van lithium ijzerfosfaat batterijsystemen heeft KWB Energy de KWB Powerwall ontwikkeld. De KWB Powerwall is het ultieme systeem voor energieopslag, ontworpen op basis van zelfontwikkelde kerntechnologie in de cellen en voorzien van een GBS-systeem binnen een uniek systeemontwerp. De KWB Powerwall heeft zijn weg al gevonden naar meer dan 200.000 tevreden gebruikers over wereldwijd meer dan 25 landen.

De KWB Powerwall is compatibel met de meeste bekende merken solar/wind hybride omvormers (inverters): Sola- redge, Growatt, Victon, Goodwe, Sofar, Solar, Voltronic, Victron en LXP.

Voordelen KWB Powerwall

De KWB Powerwall is ontworpen voor energieopslagsystemen in woningen en bedrijfspanden. De batterij kan worden opgeladen door zonne-energie, wind-energie en via het stroom net, de opgeslagen energie kan worden geleverd aan apparaten. Via de speciale app en het cloudplatform kan de status worden gecontroleerd, zoals hoeveel energie er wordt opgewekt of hoeveel energie wordt gekocht van het elektriciteitsnet.
R. Mulderij
Onze Energietransitie Specialist​
Bekijk ook eens onze andere KWB services
Scroll naar top